У світі первоцвітів 

З першими променями весняного сонечка прокидаються і перші квіти. Первоцвіти це група рослин, котрі квітнуть ще до розпускання листя на деревах. Більшість весняних рослин мають яскраві та красиві квіти, котрі  радують око, душу і фотооб’єктиви




Запрошуємо вас у відкрити чарівний світ первоцвітів Дністровського каньйону, вдихнути весну на повні груди.

Захоплююча мандрівка весняним лісом в урочищі Обіжево, ботанічному заказнику загальнодержавного значення. В супроводі кваліфікованого ботаніка ви познайомитесь з підсніжником, пролісками, печіночницею, чемерником, рястом, анемонами та іншими ранньовесняними квітами Придністерських лісів.

 Зривати квіти не можна, особливо ті, що занесені до Червоної книги України, але фото неймовірної краси вам гарантовані!!
Тривалість такої прогулянки 1,5-2 години. Треба бути готовими до того, що в лісі немає асфальтованих доріжок, тому взуття має бути відповідним.
Період проведення екскурсій кінець березня - середина травня.



Для замовлення екскурсії телефонуйте: 098 832 33 27

Ексурсії Заліщики, ботанічна екскурсія в весняний ліс. 

1 коментар:

  1. Після тривалого процесу співбесіди з іпотечними кредиторами ми в кінцевому підсумку запропонували пана Педро Джерома про позику в його пропозиції іпотечного кредиту. Як перший покупець житла, він чудово допоміг нам отримати іпотеку, надавши чудові поради та завжди піклуючись про наші інтереси. Я б безумовно рекомендував кожному, хто купує будинок або шукає кредитора з позитивною позикою для фінансування своїх потреб або бізнесу, використовувати пана Педро Джерома та його команду для будь-якого виду позики. Я обов’язково скористаюся ними знову в майбутньому. Ви можете зв’язатися з кредитним офіцером Педро Джеромом за електронною поштою: pedroloanss@gmail.com або через WhatsApp: WhatsApp: +1-8632310632 Удачі.

    ВідповістиВидалити